BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-13-2005, 04:07 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: United Kingdom
Model: 7100
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't deploy IT policy or kill handset

Please Login to Remove!

Hi

I'm running an evauation edition of Blackberry (4.0.0.16) for GroupWise (6.5 SP4). Generally, it's working fine

I'm trying to setup IT Policys and deploy them to the Handsets. I can set up the policy fine, but the status for the user shows "IT Policy Status Pending". It's been that way for over a day now.

I can't get "Resend IT Policy", "Set Password & Lock Handset", "Set Owner Information" and more worryingly "Erase Data & disable Handset" to work. All my e-mail, appointments are sent ok and I can't see anything obvious in the logs

I also found this this thread, but it was unanswered

Problem pushing policies down to 7250's

Can anyone help or point me in the right direction?

TIA

Darren
Offline  
Old 10-13-2005, 04:56 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Location: Philly
Model: Z10
OS: BES 10.1
Carrier: AT&T
Posts: 150
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try restarting the Blackberry Policy Service and Blackberry Syncronization service.
Offline  
Old 10-13-2005, 05:30 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: United Kingdom
Model: 7100
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, turned out the Blackberry Policy Service hadn't started
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.