BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-17-2009, 10:59 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700
Carrier: Rogers
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Weird activation date status

Please Login to Remove!

I have several users questioning about the Enterprise Activation data status. (I am one of them too )

When I checked my device (Options | Advanced | Enterprise Activation) last week the status said I got activated on Jan 27,2009. Then this morning, when I checked the device status, it said I got activated on Feb 17.2009.

I am the only BES Admin and so no one has the password to login to the server. I certainly didn't activate my device. (Last night I did the activation on my device is back in Oct 2008)

In that case, what causes the status changing the date?

Thanks
Offline  
Old 02-17-2009, 11:21 AM   #2 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,876
Post Thanks: 3
Thanked 75 Times in 56 Posts
Default

Maybe an IT Policy change, or new service books? Sounds weird.
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 02-17-2009, 11:59 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jan 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 709
Post Thanks: 0
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

I moved my mailbox on the Exchange server and now it says Feb 11th (when I reset the BES to recognize it).
Offline  
Old 02-17-2009, 12:07 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700
Carrier: Rogers
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't recorded I update the service book, nor move my mailbox in Exchange. (and to the other users)
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.