BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-19-2009, 11:24 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8830
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Trying to Deploy app using BES

Please Login to Remove!

I haven't ever tried to deploy apps using BES, but I have a need and am having problems getting it done.

We are trying to deploy an app that will generate Soft Tokens, we have been doing it successfully just using the Client, but now we need to deploy the app to users not at our physical location.

The two files I have are a .cod file and a .jad file...I have followed the instructions to create a "new Configuration", but it never "sees" the application..

What am I doing wrong?
Offline  
Old 02-19-2009, 11:29 AM   #2 (permalink)
BBF War Game Mod
 
Jadey's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Denver CO
Model: Z10
OS: 10010614
PIN: SEEKRIT innit
Carrier: AT&T
Posts: 4,294
Post Thanks: 9
Thanked 29 Times in 23 Posts
Default

OK, what release is your BES?

When you say "I have followed the instructions to create a "new Configuration"" what do you mean? i.e. you've shared the app folder on BES? Run the reindex command in apploader? etc.

Ta
__________________
Jadey : Groupware Infrastructure Architect, Denver CO
If I'm not here, I'm playing World's End on FaceBook. Mob/Mafia Wars are SOO last year
Offline  
Old 02-19-2009, 11:31 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
skyman84's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: London, UK
Model: 9900
OS: 7.1
PIN: ask!
Carrier: O2 UK
Posts: 932
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I think those files are just for OTA installation, so the BB navigates to the jad file via bb browser, downloads and installs them.

You need to download the version which includes the alx and cod files which you can package and set for install on your BES
__________________
Simon
http://www.twitter.com/simonjhardy

Last edited by skyman84 : 02-19-2009 at 12:21 PM.
Offline  
Old 02-19-2009, 11:31 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8830
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We are running 4.1.4.26

I just mean I've followed the manual on how to create a new configuration

I've shared the folder \\servernam\Research In Motion

and I've also done the loader.exe /create
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.