BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-23-2009, 11:09 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Replaced Exchange 2003 server, BB's not receiving

Please Login to Remove!

I just replaced an exchange server at a remote site with another new exchange 2003 server. I have a stand alone BES 4.1 server and two sites on the same domain connected through a dedicated line. There are only 2 mailboxes on the remote site that have BB's and the BB's worked fine getting emails on the old exchange server that was at their site thru the BES 4.1 server which is at the main site. I have replaced the remote site exchange server with another 2003 server by joining it and moving the mailboxes over from the old server to the new one and the mailboxes work fine on the users workstations in outlook, but email has stopped flowing to their BB's? Right now I have 3 exchange 2003 SP2 servers (2 at remote site and 1 at main site). The old exchange 2003 server at remote site is still online but has no mailboxes on it. The 35 or so users with BB's on the main site's exchange server are still fine and their BB's are working, its just the 2 BB users on the new remote site exchange server that cant get mail on their BB's. Mail is flowing properly between all the exchange server. I have tried to redo enterprise activation on the 2 users BB's but it never gets past the initial "activating [email address]" screen. I see the enterprise activation email come into my front end exchange server, but a response email never goes back out to the BB to start the activation?

Any ideas what i need to do to get this new exchange 2003 server to talk to the old BES 4.1 server??

thanks,
Andy
Offline  
Old 02-23-2009, 04:31 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: PRIV
OS: 5.1.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,137
Post Thanks: 353
Thanked 354 Times in 331 Posts
Default

Did you add the permissions to the new server?

View Document
__________________
unlock your phone here http://freemyblackberry.com/
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Passport, Z30, Z10 and Q10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

STRD6801 VOLTAGE REGULATOR LOT OF10
$29.0
STRD6801 VOLTAGE REGULATOR LOT OF10 pictureSTRD6801 VOLTAGE REGULATOR LOT OF 2
$7.5
STRD6801 VOLTAGE REGULATOR LOT OF 2 pictureEpson TM88 III P / M129C Receipt Printer High voltage USB for power and data
$45.0
Epson TM88 III P / M129C Receipt Printer High voltage USB for power and data pictureSTRD6801 VOLTAGE REGULATOR
$3.95
STRD6801 VOLTAGE REGULATOR pictureHickok AC/DC Meter Model 455A - measure Amps, Ohms and Voltage
$4.99
Hickok AC/DC Meter Model 455A - measure Amps, Ohms and Voltage picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.