BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-24-2009, 10:55 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 8703e
PIN: N/A
Carrier: Telus
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default SRP Connect/Disconnect

Please Login to Remove!

Hello.

I am running BES Professional 4.1.4.3 on SBS 2003.

I have seen some other posts about this but I still have not been able to resolve this. At some point on Monday, my users stopped receiving emails to their blackberries (around 12:30am, according tot he "Last Contact" info)

The SRP was disconnected, and would not reconnect. I emailed RIM support and they were able to unlock it. It locked again shortly thereafter, so before getting them to unlock it again, I enabled the registry hack to have it reconnect only every 15 seconds.

Now what I have is the SRP that keeps flapping between a "Connected" and "Disconnected" state, but at least it doesn't get locked

I have checked the network connections and all is stable as a rock (from the server BES is installed on, I put a continuous ping onto both IPs that <srp.ca.blackberry.net> resolved to and only lost maybe 1 in 1,000 packets)

I am unable to upgrade to a newer service pack, because SP5 and SP6 are for "full" BES and I am running only "BES Professional".

Any other ideas on what could be the issue?

Thanks!

-SilkBC
Offline  
Old 02-25-2009, 10:47 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Passp
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,762
Post Thanks: 275
Thanked 296 Times in 280 Posts
Default

If you ping another site does the same thing hapen for loss?

if yes
Could be an ISP issue/router/cable/NIC/AV update/network threat detection/ or more.

If no the fix you did might be the best thing, I have seen it posted a bit.
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Passport, Z30, Z10 and Q10
Online  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.