BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-26-2009, 10:00 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Model: 8300
Carrier: Cellplus, Mauritius
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default installed 4.1.6 and no sync due to 5302 error

Please Login to Remove!

Hello, I upgraded to 4.1.6, installation went fine, rebooted ok.

My mistake seems that installation was made on domain admin and not BESadmin. Now, i have 5302 error, nothing (email/cal/add lookup) is syncing, PIN works, data in/out arrows on the mobiles ok, SRP connected and valid.

Please assist as i'm desperate here. Thanks, Terry
Offline  
Old 02-27-2009, 08:12 AM   #2 (permalink)
Feeling Blue, Bigly ;->
 
stuwhite's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: U to the K
Model: 9000
PIN: 3, it's the magic number
Carrier: Most of them, it's a Global Village man!
Posts: 1,273
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by terry_graham View Post
Hello, I upgraded to 4.1.6, installation went fine, rebooted ok.

My mistake seems that installation was made on domain admin and not BESadmin. Now, i have 5302 error, nothing (email/cal/add lookup) is syncing, PIN works, data in/out arrows on the mobiles ok, SRP connected and valid.

Please assist as i'm desperate here. Thanks, Terry
I can't remember if just setting the MAPI profiles to besadmin fixes this but if not, I know for a fact that doing a clean uninstall of the BES and then reinstalling as besadmin works. The db is not touched during this so your data is safe.

View Document

Do tasks 1 and 2, and 3 if relevant. Don't touch the DB, reinstall as besadmin and you should be fine. But you might want to have a search here first and wait for other anwsers in case there is a less destructive method. And whatever happens, backup your DB first!!!!
__________________
I was a BES and Exchange admin once.
Then my world turned Blue.
Offline  
Old 02-27-2009, 09:54 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,565
Post Thanks: 256
Thanked 260 Times in 246 Posts
Default

Sounds like a MAPI issue

View Document
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10
Online  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.