BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-25-2005, 12:16 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Model: 7290
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Red X error

Please Login to Remove!

We are running BES 3.6 on a Win 2k server. We are running Exchange 5.5.
We have about 150 BB users. The users are starting to see a Red X when trying to send emails. They can still receive emails. I am wondering does this mean we need to upgrade to BES 4.0? But in the mean time how do we resolve the problem.

Thanks, in advance.
Offline  
Old 10-25-2005, 12:20 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,806
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

They may have lost their encryption key. Have them connect the BB, open Desktop Manager / Redirector settings / Security and generate a new encryption key.
Offline  
Old 10-25-2005, 12:28 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Model: 7290
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Red X error

Thanks, what would cause several users to start losing their encryption?

This has been going on for several weeks. The path we have taken so far is to remove the user(s) from the BES and then add them again. Which seems to work. I guess we are just looking for what is causing this so we can correct.

Thanks.
Offline  
Old 10-25-2005, 12:30 PM   #4 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,806
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

From a long, long time ago, I remember something about after the first thirty days, the encryption key may be lost if the users do not cradle the device with Desktop Manager running. Not 100% sure. But I am pretty sure....
Only have to do this once.
Offline  
Old 10-25-2005, 03:50 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8300
Carrier: ATT
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question

I would be interested in finding this resolution as well.
My company has deployed a number of these devices recently and seem to be having alot of syncing issue. Mainly due to a server migration with a new SRP key.
Thanks for any help.
Offline  
Old 10-25-2005, 03:59 PM   #6 (permalink)
BlackBerry God
 
jibi's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Jibi's Secret Place
Model: 8900
OS: 4.6.1.174
Carrier: AT&T
Posts: 11,310
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

what's the error when you open the error message?
__________________
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and is widely regarded as a bad move.
Offline  
Old 10-26-2005, 04:38 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Dustbin30's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: London
Model: 7230
Posts: 108
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NHCBBadmin
I would be interested in finding this resolution as well.
My company has deployed a number of these devices recently and seem to be having alot of syncing issue. Mainly due to a server migration with a new SRP key.
Thanks for any help.
If you get a new SRP key and you move people to the new server you need to delete all the Desktop Service Books on the handhelds and get them sent new ones from the new server. If they have the old SRP you aren't gonna sync very well...
Offline  
Old 10-26-2005, 08:02 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7260
Carrier: Cingular
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same ISSUE on Domino

We too are having similar issues. We are running 2.2 sp2a for Domino Weird part here is it normally starts at 8:00pm thru 12:00am though sometimes runs into mornings. NO backups are occurring nor are there any maintenance programs running.

The error message we get when opening the red x says "Transaction Error- timeout". The other odd thing is the message typically gets delivered.

Contacted Rim who recommended upgrading to latest sp 6a. Have completed the update and will wait for more.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.