BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-06-2009, 10:53 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MDS on second BES

Please Login to Remove!

Hi,

I have installed a new into an existing DB, all has gone OK with both BES servers, but the connections to the internet from any device on the new BES.

The old BES has the proxy set for our ours to access the internet, but on the new BES the "MDS Connection Service Server URL" is wrong (I did not set this) and I have no way of correcting it (It's greyed out)... I think if this can be corrected the new BES will use the old BES as the server to access the proxy..

The idea is to have two BES servers with users accessing the internet on there devices with one centeral DB...

Any help or information would be great....
Offline  
Old 03-06-2009, 04:14 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,722
Post Thanks: 272
Thanked 289 Times in 273 Posts
Default

click BB domain
click Service Control & Customization
click MDS CS to BES Mapping

test away
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.