BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-26-2009, 05:08 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Telus
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES & GroupWise 7.0

Please Login to Remove!

Hi all,
Recently our IT dept. has installed and configured BES 4.1 sp6 for Novell GroupWise. Users with email accounts at HQ can synchronize just fine with the BES (also at HQ). The problem we're having is: we can't sync up with any email accounts that reside in a different groupwise domain. (POA)

On the BB device, when I go to setup the enterprise activation, it simply just times out but I do receive a message in my mailbox:

This message is used to carry data between the BlackBerry handheld and an associated server. Please do not delete, move or respond to this message - it will be processed by the server.

I tried telnetting the POA that we're having issues with using the default SOAP port of 7191 and it was not successful. However, telnetting the main groupwise server at HQ was successful.

I can't seem to figure out how to enable SOAP on our Netware server; there are no options in C1. Besides, there might be some other issues that may be easier to troubleshoot.

Thanks.
Offline  
Old 03-30-2009, 01:16 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,645
Post Thanks: 264
Thanked 270 Times in 256 Posts
Default

If it is anything like Exchange it will knot work in differnet domains.
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10
Offline  
Old 03-30-2009, 03:23 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Telus
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got it!

Had to enable SOAP on the other POA.

Couldn't do this on my C1 utility - had to get co-worker to do it on his. Could have something to do with privileges or software version.
Offline  
Old 03-30-2009, 03:27 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
the maddman's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: California
Model: 9930
OS: 7.0.0.374
PIN: 3312e4fc
Carrier: Verizon
Posts: 96
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by chuckster_ca View Post
Got it!

Had to enable SOAP on the other POA.

Couldn't do this on my C1 utility - had to get co-worker to do it on his. Could have something to do with privileges or software version.
You must not have the Groupwise 7 snapins installed for ConsoleOne. You need to install the administration files from the Groupwise CD.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.