BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-01-2009, 04:10 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: storm
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberry not syncing calendar with Outlook

Please Login to Remove!

Hello, I'm running BES 4.1 with a single user (for now). BES has been up and running for six weeks or so without any problems. Starting at some point last week the user's blackberry stopped syncing with his Outlook calendar. Email is still syncing up as usual, but the Calendar doesn't sync either way.

I was just notified of the issue today and have been searching and trying things all day to get it running without any success. So far I've tried turning the calendar wireless sync off and back on; deleting and undeleting the Desktop [SYNC] and Desktop [CICAL] service books, as well as resending the service books entirely; and deleting the user from BES entirely and recreating him and reactivating the blackberry. Still no calendar synchronization in either direction. Does anyone have any other ideas?
Offline  
Old 04-01-2009, 04:36 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
sniffs's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 230
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anything in the event viewer? Also, might want to check to make sure they have only 1 calendar in Outlook..

I ran into an issue recently where they accidently made a "Calendar 2" and were adding stuff there and that wasnt syncing with their BB.. I moved all the events to the first calendar and from the BES told it to force a calendar sync. Right click their name and select Force Calendar Sync..
__________________
Your lack of planning is not my emergency.
Offline  
Old 04-02-2009, 05:59 AM   #3 (permalink)
Feeling Blue, Bigly ;->
 
stuwhite's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: U to the K
Model: 9000
PIN: 3, it's the magic number
Carrier: Most of them, it's a Global Village man!
Posts: 1,273
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Assuming Exchange, it's possible you just had the latest security patch applied to the Exch box and not the BES, so your CDO and MAPI32 dll files are not matching. Check them and get the Exch and BES boxes on the same, current version.
__________________
I was a BES and Exchange admin once.
Then my world turned Blue.
Offline  
Old 04-02-2009, 09:04 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: storm
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you both. I did manage to get it worked out at the very end of the day yesterday. I found that cdo.dll was there, but it wasn't registered. I'm not entirely sure how that came to be, but re-registering the file was all I needed. Thanks for your help!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.