BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-02-2009, 06:24 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: Vodaphone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES router not auto starting

Please Login to Remove!

BES 4.1.4.15 on Windows 2003 R2 SP2
Domino 7.0.2 FP2

For some reason during the physical server startup the BES Router task does not start. The only message (posted just once) I see is in the System Event Log.

"The BlackBerry Router service failed to start due to the following error:
Waiting for a process to open the other end of the pipe."


All other services load fine. Manually starting the service afterwards works.

I have checked the dependencies and they are starting in the right order.

Anyone any suggestions?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

SAMSUNG SCV-2080R HIGH RESOLUTION IR VANDAL DOME SECURITY SURVEILLANCE CAMERA
$64.5
SAMSUNG SCV-2080R HIGH RESOLUTION IR VANDAL DOME SECURITY SURVEILLANCE CAMERA  pictureSAMSUNG 512MB 1Rx8PC2-4200U-444-10-A1 *NEW NO BOX*
$30.0
SAMSUNG 512MB 1Rx8PC2-4200U-444-10-A1 *NEW NO BOX* pictureSAMSUNG DIGITAL PRESENTER SDP-950DXA
$35.0
SAMSUNG DIGITAL PRESENTER SDP-950DXA pictureSamsung OfficeServ 7400 LP40 16DLI2 MP40 8TRK2 16TRK SVMi-20E
$1500.0
Samsung OfficeServ 7400 LP40 16DLI2 MP40 8TRK2 16TRK SVMi-20E pictureCustom case for iphone, samsung, lg, etc - ragnarok 4 case
$22.0
Custom case for iphone, samsung, lg, etc - ragnarok 4 case picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.