BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   BES Admin Corner (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/)
-   -   Attachment Issue - BES 4.0 & Lotus Notes/Domino 6.5 (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/19389-attachment-issue-bes-4-0-lotus-notes-domino-6-5-a.html)

kwarner717 11-18-2005 07:12 AM

Attachment Issue - BES 4.0 & Lotus Notes/Domino 6.5
 
Hi,
We have been having issues lately with attachments on our BBs. The problem occurs when someone receives an email on their BB that contains an attachment. When they reply to that email, the attachment is removed. When someone tries to read the email from the Notes client the attachment will not open because technically it's not there but it leaves a picture of the attachment so it appears it's there. The attachments are in standard formats - txt, doc, etc. Nothing real unusual.

If the person forwards the message instead of replying, the attachment is there but the icon for the attachment looks like a gif image (DOC files do not have the WORD icon) but you can open it.

I called RIM Support and they said the problem is due to the fact that LOTUS Domino by default retains the attachment when replying when most email packages do not retain the attachment when replying. I asked why sometimes it works & sometimes it doesn't. They had no answer to that one.

Has anybody else seen this issue with attachments & using BES/LOTUS Domino 6.5

Thanks

amukhey 11-18-2005 10:07 AM

I have not seen this issue since moving to SP2. However, I am working on Lotus Domino 654 and BES SP3.

kwarner717 11-18-2005 10:18 AM

Did you see this issue when on SP1? Our Lotus servers are 6.5.4 but our clients are still at 6.5 . We have 1 BES at SP2


All times are GMT -5. The time now is 09:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.