BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-18-2009, 02:22 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7510
Carrier: Nextel
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Enterprise Activation starts after a backup is completed via DM

Please Login to Remove!

HI,
I have a user that backs up his Blackberry Curve 8330 via Desktop Manager and when the backup completed an Enterprise Activation starts. The Enterprise Activation hangs on email settings each time. This is something that started happening a few weeks ago. Nothing has changed on the Blackberry side.
Thanks
Offline  
Old 09-20-2009, 06:32 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,221
Post Thanks: 40
Thanked 570 Times in 565 Posts
Default

Reload the DM and make sure you select BIS and not enterprise server or BES. It looks like it's attempting to find the BES server for activation.
If your on a BES then I would still reload to see if the issues goes away.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.