BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-21-2010, 11:18 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2010
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question BES not sending email to handhelds after reboot

Please Login to Remove!

Last night I rebooted my exchange 2007 SP1 server. Now my BES server has stopped forwarding the email to the blackberry devices. Nothing has changed other than a few microsoft security patches on the Exchange server.

I am running BES 4.1.6.9 on a windows 2003 server standard edition SP2 box. I rebooted the BES server and all the services are up and running. Not sure what the issue is...any ideas?

The BES server is on a different box then the Exchange server. The BES database is running locally on the BES server.

Errors I am getting in the event viewer:

Event ID: 20000 - Agent 1: Missed 1 heartbeats
Event ID: 10000 - 'Server' agent 1 missed 2 heartbeats. Restarting
Event ID: 10000 - Unable to start Synchronization Service 'local': 1056
Event ID: 20000 - [BIPPe] WARNING: Using default BIPP shared secret

I checked the services and the BB Synchronization service is started as is all other BB services.

Last edited by jlazore : 01-21-2010 at 11:31 AM.
Offline  
Old 01-21-2010, 12:16 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,681
Post Thanks: 270
Thanked 282 Times in 267 Posts
Default

Nothing has changed other than a few microsoft security patches on the Exchange server?

That might be the issue. What patches were done?

did you restart the BlackBerry Dispatcher to see if it will restore service?
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10
Offline  
Old 01-21-2010, 01:18 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2010
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did restart the dispatcher to no avail. I will go through the patches and see what they entail.
Offline  
Old 01-21-2010, 02:03 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,681
Post Thanks: 270
Thanked 282 Times in 267 Posts
Default

If exchange was updated possible CDO.DLL was updated.
What version is on BES and Exchange?
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Z30, Z10 and Q10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.