BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-15-2010, 03:23 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
nike9090's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Seattle, WA
Model: 9810
Carrier: AT&T
Posts: 65
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Transporter and issues with State database

Please Login to Remove!

PS: This is a long email as it summarizes several issues seen after migration.

We have Domino 8.5.1 FP2 on our servers.

The transporter works fine and moves the account. The users rarely notice any issues after migration to new server.

When I look at the state database, I notice the following types of issues

1. Two entries under "User Info" view. One of them is created when the account is moved. Deleting this account doesn't cause any harm, but causes #2.

2. Mail Folders View shows duplicates for several folders including $Inbox. Typically asking the user to disable/enable wireless reconcile resolves this issue.

3. Folder redirect for $inbox and Sent folders shows as "0" or disabled. User still receives email (both inbox and sent) and looks Folder redirection looks fine at user end. Issue can be resolved by flipping the redirect settings at the user end and it refreshes the server. It takes few attempts before server changes.

Contacted Tsupport and the resolution was acknowledged, but the big issue is that we are facing these on 80-90% of the migrations and we don't have a method to avoid these issues.

Any suggestions or your experience will help.
Offline  
Old 04-17-2010, 09:08 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
noname's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Congested Islet of "Foreign Talents" (> 45% of workforce) - Singapore.
Model: Z10
OS: 10.0.0
PIN: NUKE(PAP)
Carrier: Singtel
Posts: 1,504
Post Thanks: 6
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default

Your BESD is 5.0.1 and Transporter used is 5.0.1 too?
__________________
Native but 4th class citizen of a nation governed by idiots who import congestions & contention.
Offline  
Old 05-03-2010, 09:55 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7290
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Transporter and issues with State databases (here too)

We are seeing the same problem here. Domino 8.5.1 FP2 and BES 5.0.1 MR1. When we use the Transporter to move the users, their reconciliation is painfully slow - sometimes taking hours to sync simple read/unread marks. Users created from scratch do not seem to have this problem, so evidence is pointing to the use of Transporter.

Does RIM have any solution or recommendation for this issue?

Thanks!
Offline  
Old 05-04-2010, 07:35 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
noname's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Congested Islet of "Foreign Talents" (> 45% of workforce) - Singapore.
Model: Z10
OS: 10.0.0
PIN: NUKE(PAP)
Carrier: Singtel
Posts: 1,504
Post Thanks: 6
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default

Folks, see my consolidation below:-

Knowledge Sharing - BES 5.0 SP1 and read marks synchronizatoin
__________________
Native but 4th class citizen of a nation governed by idiots who import congestions & contention.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.