BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-07-2010, 04:38 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2005
Location: Cambridge, UK
Model: 8100
Carrier: Vodafone
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Cannot setup new user - BES 5, Exchange 2010

Please Login to Remove!

We are running BES 5 on a Server 2003 machine.
We are using Exchange 2010.

Everything is working absolutely fine with one exception - I'm trying to add a new user to our Blackberry server and it just keeps on failing.
And I don't know why!

Here is the Event Log item that refers to the user:
I've replaced the actual users username with the word username in the log below.

Event Type: Warning
Event Source: BlackBerry Messaging Agent BLACKBERRYUK Agent 1
Event Category: None
Event ID: 20400
Date: 5/7/2010
Time: 10:05:12 AM
User: N/A
Computer: BLACKBERRYUK
Description:
{username@aminocom.com} MAPIMailbox::MAPIMailbox - OpenMsgStore (0x8004011d) failed, MailboxDN=/o=Amino Communications/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Recipients/cn=Martin Warren0a72dbff, ServerDN=/o=Amino Communications/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)/cn=Configuration/cn=Servers/cn=UK-SWA-EX01/cn=Microsoft Private MDB

The user has an AD account and a mail account on the Exchange 2010 server.
I've added this user to the BES and then tried to activate a device for him.
The activation message gets to his inbox and stays there.
The Above event log is then generated.

Anyone have any ideas?
Offline  
Old 05-07-2010, 01:08 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

View Document
__________________
- BESExpert
http://InsideBES.blogspot.com
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.