BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-08-2010, 11:56 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Orange
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New BES Express install

Please Login to Remove!

I am about to install BES Express on my Windows 2003 Server (has Exchange on it)......is there anything you guys would advise to watch out for?

Also do you HAVE to create the BESAdmin account? Would that mean I would have to logon as that account on the server so the services remain activated?

Sorry if it sounds dumb but its my first install!

Any help will be appreciated

Thanks
Offline  
Old 07-08-2010, 12:20 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,035
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Moved to a more appropriate section of the Forum.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 07-08-2010, 12:50 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Passp
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,754
Post Thanks: 274
Thanked 296 Times in 280 Posts
Default

Yes you need the service account and not be a domain admin, just a local admin.

read the manual a few times to become familiar with it.
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Passport, Z30, Z10 and Q10
Offline  
Old 07-10-2010, 10:01 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Orange
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Blackberrys wont activate

Guys

I installed the BES Express on the server. I had a few issues but managed to succesfully install it in the end. I can login to the admin console and add new users. When i click on generate password an email comes through to the users inbox with a random password. I then enter the password onto the phone and an email comes through containing the ETP.DAT file however the phone then gets stuck on activating.

I have checked all the permissions and they are all correct.

I have restarted the server and services

I have also tried to wipe the device and generate a new pin to no avail

I have also checked with my carrier and they say all BES services are enabled on the SIM

I have also checked on te RIM support page if my SRP is 'Running' and it is

Any more help will be greatly appriciated.

HELP! Thanks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.