BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-22-2010, 06:21 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Tacfire11's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Model: 7100T
Carrier: Verizon
Posts: 42
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HELP - BAS Issues

Please Login to Remove!

Morning Experts,

I'm about at my wits ends , the BAS is not working and RIM Support hasn't been able to help so far. Here's the deal I can log into BAS, Lookup up Users, Send Service Books, Activations are ok. When I try to click on "Default Configuration" for a user to review the mailbox redirection, etc.,the BAS hangs. Ultimately have to close out and come in again. This behavior happended over the weekend, after my migration. Alittle background...

Have 3 BES 5.0.1 Servers, 4,500 Users (fairly spread out between the Servers). BAS is installed on all Servers, but service is stopped on Two (At RIM's recommendation), running the BAS service on my 3rd Server. BAS was working fine until I performed my migration (over the weekend - migrated users from 4.1.6). BAS worked for at least 24 hours, and then stopped. Reviewing the BAS Logs, it looks like I'm getting " Peer denials".

Has anyone ever seen this? Really need to get this fixed....

Thanks
__________________
"Every great accomplishment was at one time thought to be impossible"
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.