BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-27-2010, 05:29 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Email Reconsiliation Issues After Transfer

Please Login to Remove!

We just built a new server running the BES v5.

We had some users in a different office and we moved them over to the new server to centralize operations.

Everything went smoothly but some users are having email reconciliation issues.

When they read their email in exchange, it does not reflect on their devices at all. I know it can take anywhere from 10 - 20 minutes sometimes but that is not happening.

I had the user update software and re-activate onto the server and the issue is still not resolved.

Does anyone know of the issue that is taking place and how to address it?

Thanks.
Offline  
Old 07-28-2010, 05:48 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Aug 2008
Location: Basel
Model: 9780
PIN: N/A
Carrier: Swisscom
Posts: 1,579
Post Thanks: 5
Thanked 119 Times in 116 Posts
Default

Does "Reconcile Now" on the device work?
Offline  
Old 07-28-2010, 10:11 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2010
Model: 8520
PIN: N/A
Carrier: VODAFONE
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

how about a force reconcile on the server for the user?
Offline  
Old 07-28-2010, 12:31 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Neither seem to work. I had user force reconcile on his device and it nothing happened.

Weird thing is before we transferred him from older server, everything worked fine.

Only (1) other user transferred so far is experiencing the same issue.

BB are T-Mobile 8320
Offline  
Old 07-28-2010, 01:23 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Passp
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,796
Post Thanks: 283
Thanked 300 Times in 284 Posts
Default

maybe this is the cause
KB20770 - View Document
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Passport, Z30, Z10 and Q10
Offline  
Old 07-28-2010, 02:52 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We did not shift users from one Exchange Server to another. We just put them on our new BES Server with same environment as before the transfer.

Am I looking at this article the wrong way?

Sorry for the newbie question.

Thanks.
Offline  
Old 07-29-2010, 05:42 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Knottyrope, thanks for your help. You nailed this solution.

Thanks for helping with this headache!
Offline  
Old 07-30-2010, 10:52 AM   #8 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Passp
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,796
Post Thanks: 283
Thanked 300 Times in 284 Posts
Default

Glad to have helped out.
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Passport, Z30, Z10 and Q10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.