BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-28-2010, 12:09 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: rogers
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default unable to send messages with BB after few days???!!

Please Login to Remove!

Hello all

i have a small domain with 2 servers, one with AD and EXCHANGE 2007 ( SERVER 2008 )

and the BESX is running on WIN2003- X64 bit server

for a few days everything is working great, i can get emails on my 9700 phone and send.
after few days im trying to send an email and get OK but after 5 min i get an X on the sending, only after i reset the BESX server and i mean full windows reset i can get the BB phone to send emails.

what is the problems ? im running new BESX 5.0.1 version


thanks

amir
Offline  
Old 07-28-2010, 12:22 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,263
Post Thanks: 382
Thanked 384 Times in 354 Posts
Default

Did the AD server reboot at anytime when BES went down?
__________________
unlock your phone here http://freemyblackberry.com/

Still rocking my DTEK60
Offline  
Old 07-29-2010, 03:55 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2010
Model: 8520
PIN: N/A
Carrier: VODAFONE
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

we have this problem everytime a server is rebooted. They have to be done in order, ie domain controllers first, then exchange, sql servers and then the BES
Offline  
Old 07-29-2010, 07:49 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: rogers
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No, the server is online and the AD is online when it happens.
both system working ok and i know that when the BB dont manage to send emails from the phone, the microsoft OWA is working ok and activesync working also.
Offline  
Old 07-29-2010, 10:53 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,263
Post Thanks: 382
Thanked 384 Times in 354 Posts
Default

Need to look at your MAGT logs for anything around the time it stopped.

default location :\Program Files\Research In Motion\BlackBerryEnterprise Server\Logs
__________________
unlock your phone here http://freemyblackberry.com/

Still rocking my DTEK60
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

APPLE 630-0895-B VRAM 128K X 8 BOARD CARD VINTAGE
$219.99
APPLE 630-0895-B  VRAM 128K X 8 BOARD CARD VINTAGE pictureAPPLE 820-0522-A 630-0895-B LITE VRAM 128K X 8 BOARD >
$299.99
APPLE 820-0522-A 630-0895-B LITE VRAM 128K X 8 BOARD > picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.