BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-13-2010, 06:39 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: London
Model: 9000
Carrier: O2
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default RIM Sametime for Domino App not displayed on BOLD

Please Login to Remove!

I am testing pushing out the above application wirelessly via our BES. Managed to get all the .CODs and .ALX files in place, created the policy and pushed it out to myself. I can see the module deploying in the POLC log and if I connect my Bold to Desktop Manager I can see the application Enterprise Messenger showing as available for removal... so it's on there... somewhere... but I can't find it on my device!!

I'm showing all my icons, I've looked in Applications, Instant Messaging and Downloads to no avail. I have installed this over the wire previously with no problems (It got stuck under Instant Messaging on that occaision).

Am I missing something fundamental here??? Any suggestions greatly appreciated.
Offline  
Old 08-13-2010, 06:44 AM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Maybe this is a better place?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.