BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-05-2010, 10:22 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2010
Model: 9500
PIN: N/A
Carrier: a1 (mobilkom)
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MDS Database Problem

Please Login to Remove!

Hi to all!

Its the first time i have set up a Blackberry Enterprise Express Server. The version is 5.0.0.x running on SBS 2008.
It seems, that not everything is working, i have several errors in the logs, which are driving me mad!

The worst one ist this MDS Error:

<MDS-CS_BLOOMSERVER_MDS-CS_1>:<DEBUG>:<LAYER = SCM, Admin. Task started;>
<2010-10-05 00:02:26.958 MESZ>:[32]:<MDS-CS_BLOOMSERVER_MDS-CS_1>:<DEBUG>:<LAYER = SCM, General Error connecting to the database.: com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException: Es konnte keine Verbindung mit der benannten Instanz "" hergestellt werden. Fehler: java.net.SocketTimeoutException: Receive timed out.>
<2010-10-05 00:02:26.958 MESZ>:[33]:<MDS-CS_BLOOMSERVER_MDS-CS_1>:<INFO >:<LAYER = SCM, Loaded network provider: 0/Windows/Native>
<2010-10-05 00:02:26.958 MESZ>:[34]:<MDS-CS_BLOOMSERVER_MDS-CS_1>:<INFO >:<LAYER = SCM, Default network provider : Windows/Native>
<2010-10-05 00:02:26.958 MESZ>:[35]:<MDS-CS_BLOOMSERVER_MDS-CS_1>:<INFO >:<LAYER = SCM, Initializing network connection cache connPerPrincipal=2 connTimeToLive=300000>
<2010-10-05 00:02:26.958 MESZ>:[36]:<MDS-CS_BLOOMSERVER_MDS-CS_1>:<DEBUG>:<LAYER = SCM, BMS: invalid ServiceInstanceId = -1>
<2010-10-05 00:02:26.958 MESZ>:[37]:<MDS-CS_BLOOMSERVER_MDS-CS_1>:<ERROR>:<LAYER = SCM, BMS: setConfigConfig failed rc=-1000>
<2010-10-05 00:02:26.958 MESZ>:[38]:<MDS-CS_BLOOMSERVER_MDS-CS_1>:<DEBUG>:<LAYER = SCM, Admin. Task- Configuration data>

I have double-checked the database-rights and have no errors in the database connection (tested in the blackberry confguration tool.)

I have no idea where the problem is, does somebody know this error?
BTW: When i had the server freshly installed, the database connection was set to dynamic and i had problems to open the admin interface. after setting it to Port 1433 and also setting the port in the blackberry configuration tool, it worked! Maybe changing the Port has caused the MDS error?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

JK Hydraulics 66060691 / R-JK-534 Stabilizing Ram Valve NEW
$159.0
JK Hydraulics 66060691 / R-JK-534 Stabilizing Ram Valve NEW pictureSBC Single Board Computer SAGP-865 EVG IEI 3.20GHZ/512/800 2 X 1GB RAM for PIAGP
$500.0
SBC Single Board Computer SAGP-865 EVG IEI 3.20GHZ/512/800 2 X 1GB RAM for PIAGP pictureRAM RAMPRO 500N DENTAL MOTOR CONTROLLER
$85.0
RAM RAMPRO 500N DENTAL MOTOR CONTROLLER pictureGeneral Wire Kr-d-wc Kinetic Water Ram W/accessories
$590.71
General Wire Kr-d-wc Kinetic Water Ram W/accessories pictureCST 168 SDRAM ADP 133MHz RAM Memory SO-DIMM Tester Module Adapter
$64.99
CST 168 SDRAM ADP 133MHz RAM Memory SO-DIMM Tester Module Adapter picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.