BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-22-2010, 05:05 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Model: 9800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES users are not getting Activated

Please Login to Remove!

Anyone ,can help me to get activate the users,we have blackberry server 4.0 but now we wanted to move them on new server"blackberry enterprise server" but users saying they are not able to activate..

pls help me urgently.

Thanks in advance
Offline  
Old 10-22-2010, 05:10 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That's a bit lose for details.

Which version of the server, which network, which email server type, etc?
Offline  
Old 10-22-2010, 08:41 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
lprmcnit's Avatar
 
Join Date: May 2010
Model: 8530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 191
Post Thanks: 0
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

I found a couple of kb's at BlackBerry Technical Solution Center that I''ve used in the past

KB13850
KB13852
that go through things in great detail
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.