BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-14-2011, 03:46 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: TIGO
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with BES @ enterprise activation

Please Login to Remove!

Dear all,

Please does anyone know if this is possible.

I have a bes server and like 20 bb smartphones (all 9700), i activate the bb smartphones with tigo (carrier), everything goes fine, but when i try to activate with entel (another carrier), the smartphone dont finish the activation always send a failure error.

Is possible to use with only 1 bes with 2 diferent carriers?

Also i try to active the smartphone via wireless, i have the same problem, but when i try with a tigo bb, goes fine.

Pls help

Bye,
Offline  
Old 07-14-2011, 07:41 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Oct 2004
Model: 9800
OS: 6.0.0.337
Carrier: (`.at&t.)
Posts: 825
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Problem with BES @ enterprise activation

make sure the carrier has the blackberries on the blackberry enterprise data plan, not personal. common mistake. no issues from enterprise server side you can have all different blackberries from all different carriers, makes no difference.
Offline  
Old 07-15-2011, 08:51 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: TIGO
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Problem with BES @ enterprise activation

This particular bb 9700 has an AT&T costum firmware, this device always send the message failure, and the enterprise activation option disappear. I receive mail from company normally but when i try to reply the send option is not there.

Plz, any clue?

Thx!
Offline  
Old 07-15-2011, 03:23 PM   #4 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,036
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default Re: Problem with BES @ enterprise activation

Moved to a more appropriate section.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 07-15-2011, 04:15 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Passp
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,817
Post Thanks: 287
Thanked 305 Times in 287 Posts
Default Re: Problem with BES @ enterprise activation

was the device on a BES server before? if yes you will have to wipe it to remove he encryption keys.

BES is carrier agnostic, meaning it does not care.
__________________
unlock you phone here http://cellunlocker.net/blackberry-unlock.php
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Passport, Z30, Z10 and Q10
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Problem with BES @ enterprise activation
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BES with Exchange 2007 - problem with Enterprise Activation zlaja General BlackBerry Discussion 12 07-02-2009 11:32 PM
Enterprise Activation using Simulator ? Laeeq BES Admin Corner 3 03-19-2009 12:29 PM
BES for MDS Applications & Enterprise Activation alessandroVox BES Admin Corner 1 02-12-2009 03:56 PM
Enterprise Activation Problem AlanM BES Admin Corner 8 04-23-2008 12:11 PM
BES for Exchange 4.0.4 Available Now BlackBerryLinks BES Admin Corner 28 05-06-2006 11:38 AM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.