BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-20-2011, 02:35 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: MTNL
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Exchange 2010 and BES5.0.3

Please Login to Remove!

Recently I have created a mailbox user using Exchange 2010 management shell. But the problem is, when I try to add the user using BlackBerry Administration Service Console by following the option 'Add User from the Company Directory', it is not showing up, rather a message appears 'No record is found'. Also when I try to add the user using BESUserAdminClient tool, a message appears 'WLAN configuration not found'. I'm totally stuck.
Please suggest. I'm in dire need for a solution.
I'm using BES 5.0.3 and brk 5.0.2.3
Offline  
Old 07-20-2011, 03:14 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
RadHaz75's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Philadelphia
Model: 9650
OS: 6.0.0.524
PIN: BALL
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 456
Post Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default Re: Exchange 2010 and BES5.0.3

try refreshing the company directory in BAS, waiting 10-15 mins and then trying again.

post the entire command you are trying to run using the admin too as well
__________________
Two months ago, I saw a provocative movie on cable TV. It was called The Net, with that girl from the bus.
Offline  
Old 07-21-2011, 05:43 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: MTNL
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Exchange 2010 and BES5.0.3

I executed the command
BESUserAdminClient -username BESAdmin -password <password> -ad_auth -domain <domain_name> -add -u <email address of the user to be added> -b <FQDN of the blackberry server>
Offline  
Old 07-21-2011, 12:24 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
RadHaz75's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Philadelphia
Model: 9650
OS: 6.0.0.524
PIN: BALL
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 456
Post Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default Re: Exchange 2010 and BES5.0.3

why r u using the brk for SP2 when u have SP3 installed?

download the brk for SP3 and try again
__________________
Two months ago, I saw a provocative movie on cable TV. It was called The Net, with that girl from the bus.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.