BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-07-2011, 04:04 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Send using is not populating with BIS account

Please Login to Remove!

Hi

on this handset I have a BES account and BIS account

when I click on a BES email and click reply , the select Send Using, it doesn't list the BIS account, only Desktop!

Is there a setting on the BES server I need to enable for BES emails to be sent from another account ?

thanks
Offline  
Old 09-07-2011, 05:47 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
Motorcycle Mama's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: 9930
OS: 7.1.0.163
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4,351
Post Thanks: 0
Thanked 249 Times in 240 Posts
Default Re: Send using is not populating with BIS account

If you REPLY to an email, you cannot change the address from which the message is sent.

If you FORWARD an email, you CAN change the address from which the message is sent.
Offline  
Old 09-07-2011, 05:56 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Send using is not populating with BIS account

thanks for clarifying that.
Offline  
Old 09-07-2011, 07:28 AM   #4 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default Re: Send using is not populating with BIS account

Why would you want to send BES emails as another account anyway? Just curious.....
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 09-07-2011, 07:34 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: O2
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Send using is not populating with BIS account

have many email aliases
Offline  
Old 09-07-2011, 07:36 AM   #6 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default Re: Send using is not populating with BIS account

Seems a bit shady to me, but whatever..... as a corporate IT person, I'd be very suspicious of someone who wanted to reply as or forward as any email from a BES account AS a BIS account.
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Send using is not populating with BIS account
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Did you know RIM bought a email server company? shawntdot BES Admin Corner 2 02-25-2010 06:27 PM
Added BIS account to BB and have a BES question roveer BES Admin Corner 2 12-16-2009 03:51 AM
Gmail send problems via BIS with Gmail app active? haephaestus General 8300 Series Discussion - Curve 0 09-21-2008 10:46 PM
Deleting BIS account jejou General BlackBerry Discussion 6 11-01-2007 06:10 PM
E61 - BES cant send emails- but BIS can swe-dogg BlackBerry On Non-RIM Hardware 8 05-22-2007 02:39 AM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.