BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-08-2012, 10:28 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2007
Model: 0000
PIN: N/A
Carrier: Bell
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Issue Upgrading to SP3 MR6

Please Login to Remove!

Hi All,

Having a strange issue. We are running BES5 with SP3 MR4 (5.0.3.31) in an HA configuration. I am trying to upgrade to MR6 but experiencing a problem where once MR6 is installed on the standby node, I restart the server as requested. Wait about ten minutes after it comes back up to let all services start and finish loading, allowing connections to establish, etc. Then I perform a manual failover. All services start and I do see some activity from a CPU and Network perspective (task manager) on the secondary node, but my clients never seem to connect. I have left this for up-to twenty minutes waiting for BES to establish a connection with Exchange (i presume) and waiting for clients to connect. I keep trying to perform GAL look ups during this period but names never resolve and messages do not send or receive. If I fail-back to the standby node, service resumes within the typical 1 - 2 minutes.

I also tried this with MR5 as well just in case but experienced the same results. I did not experience this problem going from MR3 to MR4 a few months ago.

Not sure where I should be looking or what the cause might be.

Any ideas?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Issue Upgrading to SP3 MR6
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Folder Redirection issue since upgrading to OS5 sc6804 General 9600 Series Discussion - Tour 0 01-21-2010 01:26 PM
Desktop software issue after upgrading server jasnbeca RIM Software 1 07-17-2006 11:51 AM
Sending mail issue tekgirl RIM Software 0 06-14-2006 12:14 PM
After upgrading BES 3.6 to BES 4.0...7290 email issue... rpfeffer BES Admin Corner 2 03-21-2005 03:17 PM
BES 3.6 sp3 install issue wbs BES Admin Corner 4 10-26-2004 09:47 AM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.