BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   BES Admin Corner (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/)
-   -   BES 5 Problems (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/262650-bes-5-problems.html)

DSHThomsons 12-05-2012 12:27 PM

BES 5 Problems
 
Hi Guys

A couple of days ago our web service stopped working for BES 5 admin, we were no longer able to browse to the admin page to administer users etc, since then slowly users have started to stop working.

The server itself is fine, we've checked connectivity to the SQL server (installed on same location) this is fine, as is the MAPI profile, as is the test network connection.

We've pulled apart the logs and think it may be something to do with the below

''Exchange connector returns USER_NOT_STARTED in the response XML''

as we are seeing a lot of these - I've looked in various support places and cannot see this error with the same symptoms we have - can anyone help please!

knottyrope 12-05-2012 04:18 PM

Re: BES 5 Problems
 
can you restart your BES server?

it will cure most connection problems and if not you can look at teh logs for start up issues

This is the best fix for your BES server - BlackBerry Support Community Forums

DSHThomsons 12-06-2012 03:42 AM

Re: BES 5 Problems
 
Thanks - turns out it was a Java issue, all good now.

knottyrope 12-06-2012 09:55 AM

Re: BES 5 Problems
 
I dont let java update on its own, get a lot more than just BES issues.

I still have issue with HR updating their java and one bank cant use the new version yet. APC in the past gave me greif and took down our network. I used to have a second PC with an old version for one function on a old server.

its fun to be in IT


All times are GMT -5. The time now is 04:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.