BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-22-2013, 10:18 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: Houston, Texas
Model: z10
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES 5.03 Attachment Connectors

Please Login to Remove!

On one of my BES servers users reported Attachment Server not Found.

When you look at the attachment connections via the BAS.

For all my servers I see these connections:
BESserver1_AC_EMAIL_11
BESserver1_AC_MDS-CS_12

But for the problem server I see:
BESserver2_AC_Email_12 <---this has a 12 instead of 11
BESserver2_AC_MDS-CS_12

So I click on that and get a error "Request could not be completed"
Its like its deleted or gone but the BAS hasn't removed it or something.

How would i go about repairing the connection and getting the devices up and running again?

Thanks
Urlryn
Offline  
Old 01-22-2013, 11:46 PM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Nov 2012
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Airtel
Posts: 63
Post Thanks: 2
Thanked 14 Times in 12 Posts
Default Re: BES 5.03 Attachment Connectors

Confirm that the BlackBerry Attachment Service is started.

To start the BlackBerry Attachment Service, complete the following steps:

In the Windows® Control Panel, double-click Administrative Tools
Double-click Services
Right-click BlackBerry Attachment Service, and then click Start
Offline  
The Following User Says Thank You to bisleri For This Useful Post:
Dernbach (01-23-2013)
Old 01-23-2013, 11:27 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: Houston, Texas
Model: z10
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: BES 5.03 Attachment Connectors

Thanks Bisleri,

I've verified the services are all up and running currently on that specific server.

I think it maybe something corrupted in the BAS or SQL with that specific connector. Is there a way to remove it and re-add it back in SQL since I can't do anything with it in the BAS Console? or maybe just reinstall that connector?

Urlryn
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: BES 5.03 Attachment Connectors
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BES 5.0.2 Block attachment Viewing Lee2010 BES Admin Corner 1 01-26-2011 06:50 AM
Agent Crash Every hour or less GPITMAN BES Admin Corner 2 07-01-2010 02:14 AM
BES/ Domino Fake Attachment Issue amukhey BES Admin Corner 2 01-27-2009 01:32 PM
PDF Vulnerability in BlackBerry Attachment Service for BES 1fish BES Admin Corner 2 07-16-2008 08:50 AM
Attachment Issue - BES 4.0 & Lotus Notes/Domino 6.5 kwarner717 BES Admin Corner 2 11-18-2005 11:18 AM





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.