BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   BES Admin Corner (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/)
-   -   Sent messages, red X, EAs don't complete (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/263594-sent-messages-red-x-eas-dont-complete.html)

nitzer280 02-25-2013 11:43 AM

Sent messages, red X, EAs don't complete
 
Exchange 2010 SP2
BES 503 MR6
Active Directory = 2008 R2

Seriously, out of nowhere, our BES has stopped functioning. What I've tested and confirmed:

Within BB Router, pings the RIM cloud fine.
SQL connection successful.
With new enterprise activation, etp.dat attachment shows up in mailbox, but phone never successfully scrapes the message like it's supposed to.
I've triple-verified that the BES service account has the necessary permissions in Active directory and Exchange.
Confirmed Exchange 2010 throttling policy has proper settings and is assigned to the BES service account.
We did have server OS patching, but I've backed those out one at a time just to test if that was the culprit. It appears NOT to be the culprit.

Just looking for another set of eyes. Thank you!

nobody7290 02-25-2013 08:30 PM

Re: Sent messages, red X, EAs don't complete
 
Did you see anything unusual in the logfiles ?
If you use an already activated BB connected using WiFi, which is in the same subnet as the BES server, and no firewall between the Handheld and the BES server, and then, send a message, does that work ?

nitzer280 02-27-2013 03:03 PM

Re: Sent messages, red X, EAs don't complete
 
Unusual log file entries indeed - From the MAGT logs [I think I need to look into the whole ServerDN thing:]


[30041] (02/26 09:34:40.759):{0x1520} Starting handheld for Doe, John
[30463] (02/26 09:34:40.759):{0x1520} User Doe, John can not be started, ServerDN not defined, user may restart after ScanGAL
[20154] (02/26 09:34:40.759):{0x1520} User Doe, John not started
[20159] (02/26 09:46:41.983):{0x21D8} Could not open the recipient. user: Doe, John, hResult: <80040200>

nobody7290 02-27-2013 06:04 PM

Re: Sent messages, red X, EAs don't complete
 
is your DNS server ok, or, did you make changes to your DNS configuration ?


All times are GMT -5. The time now is 03:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.