BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   BES Admin Corner (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/)
-   -   Universal Device Service not showing up in Management Studio (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/263718-universal-device-service-not-showing-up-management-studio.html)

DanielJay 03-08-2013 09:47 AM

Universal Device Service not showing up in Management Studio
 
We have the BlackBerry 10 Univeral Device Service installed on one server (bes10uds.ourdomain.com) and BlackBerry Mangement Studio on another server (bes10ms.ourdomain.com).

The UDS server is not showing up in the Management Studio. I have checked the ports and URL of the UDS server in the MS configuration and it shows the Certificate Acquired.

I found the following article: KB32011-Following the installation of BlackBerry Mobile Fusion Studio, the Universal Device Service domain is missing which states that the address https://UDSserverhostname:8082/enter...n/ws?wsdlhttps needs to be accessible. The only way that I can access this in a web browser is via http:// and not https://.

Would this be the cause of the UDS server not showing up? If so how do we go about correcting this?

AbidingSeraph 03-08-2013 10:36 AM

Re: Universal Device Service not showing up in Management Studio
 
After you added UDS to the Blackberry Managment Studio Configuration, did you restart the Management Studio services?


All times are GMT -5. The time now is 02:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.