BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   BES Admin Corner (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/)
-   -   BB Z10 activated on BES 10 but not syncing (http://www.blackberryforums.com/bes-admin-corner/263795-bb-z10-activated-bes-10-but-not-syncing.html)

tecsolutions 03-17-2013 11:58 AM

BB Z10 activated on BES 10 but not syncing
 
Hello,

I installed the BES 10 60 days Trial on a new win2k8 64bit vm and trying to activate one BB Z10 device. Provided the user with server address and activation password to activate the device.

Now it appears like it's activated because on the BES I can see the user and device information PIN, email, carrier, etc...

The user can now even switch between work and personal spaces.
The problem is that under work space nothing is syncing.

Used the same account to install BES 10 (besadmin) as the one used for my existing BES Express.

We use exchange 2003...

Any help would be appreciated.

knottyrope 03-17-2013 03:18 PM

Re: BB Z10 activated on BES 10 but not syncing
 
did you setup an email profile, last tab on right of user

tecsolutions 03-17-2013 03:48 PM

Re: BB Z10 activated on BES 10 but not syncing
 
no I had not but I just did.
Is it normal that the only type of email profile available is the Active Sync?

nobody7290 03-17-2013 08:08 PM

Re: BB Z10 activated on BES 10 but not syncing
 
yes AS is the only choice currently

tecsolutions 03-18-2013 12:24 AM

Re: BB Z10 activated on BES 10 but not syncing
 
It's working now. Thanks alot for your help!

MSLIT 04-09-2013 08:07 AM

Re: BB Z10 activated on BES 10 but not syncing
 
I have the same issue. But i have the email profile linked. Still not syncing with Exchange 2003 from Z10. Any ideas please?

AbidingSeraph 04-10-2013 11:35 AM

Re: BB Z10 activated on BES 10 but not syncing
 
I am having similar issue. Its interesting, because I can activate a playbook and it will sync with email no problem (using externally facing Active Sync url) , however when I activate a Z10 it won't sync. However if i change the email profile to point directly to the CAS server (internal) instead of External URL it will sync Z10. I guess i need to research more how BDS manages Active Sync traffic.

AbidingSeraph 04-15-2013 04:27 PM

Re: BB Z10 activated on BES 10 but not syncing
 
This turned out to be an exchange routing issue for us, we have now corrected the routing and all is working.


All times are GMT -5. The time now is 05:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.