BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-15-2006, 10:00 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: many
Carrier: several
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Constant bad passwords from RIM, user account locked out.

Please Login to Remove!

BES4, Exchange 2003 on a 2003 domain.

I have two users that keep getting "bad password" errors in my security Event Logs with the source being RIM's servers. Or domain policy locks accounts after 6 concurrent bad passwords so as you can guess these users keep getting locked out of the domain multiple times every day.
This happened to me a while ago once before. When I called Alltel they said "it must be something on your end" but it mysteriously cleared up after a few days. I figured I'd check here first this time.

Anybody seen this or have a suggestion? Thanks.

-Mark L
Offline  
Old 02-15-2006, 05:41 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: May 2005
Model: 7100
Carrier: T-Mobile
Posts: 299
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by LongGone
BES4, Exchange 2003 on a 2003 domain.

I have two users that keep getting "bad password" errors in my security Event Logs with the source being RIM's servers. Or domain policy locks accounts after 6 concurrent bad passwords so as you can guess these users keep getting locked out of the domain multiple times every day.
This happened to me a while ago once before. When I called Alltel they said "it must be something on your end" but it mysteriously cleared up after a few days. I figured I'd check here first this time.

Anybody seen this or have a suggestion? Thanks.

-Mark L
I would say that it could be users trying to authenticate with an internal website via their BlackBerry Browser and typing the wrong password. It should be easy enough to track as the MDS logs will show incoming requests for those users at the same timeframe as the failed attempts on your domain.
Offline  
Old 02-15-2006, 07:17 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8220
Carrier: WiFi hotspot
Posts: 1,009
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Check if these two users are having blackberry 7100 series. That would explain wrong passwords.
Offline  
Old 02-17-2006, 02:57 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: many
Carrier: several
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not a web browser issue, no.

I suspect that they have gone to the Alltel BB web site and tried to configure "pull" email like you would if you didn't have a BES. We'll see though...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.