BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-18-2006, 04:57 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7200
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Red X when replying to emails

Please Login to Remove!

I have a user that is using a BB 7250 with a BES 4.0. When they reply to emails or try to send emails hey have a red x where the check mark usually is. Has anyone else seen this behavior before? Whow would I correct it?

Thanks
Offline  
Old 02-18-2006, 05:04 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2005
Location: The Netherlands
Model: 8800
Carrier: Vodafone
Posts: 374
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Most of the time this is only with Replay and Forward. Not with new composed emails.
Why?
The orginal email is not anymore in the user his/her inbox, so the BES "can not find" the orginal email.

Look insite the email with the red X and scroll-up in the header you read the error message.

Regards,
Bob
Offline  
Old 02-18-2006, 05:13 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7200
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just sent the user an email and when he replied to it she received the red x again. Any ideas? I haven't been able to ask her to scroll up to see if there is an error message.
Offline  
Old 02-18-2006, 05:36 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2005
Model: 7200
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could it be caused by the users mailbox being full?
Offline  
Old 02-18-2006, 06:16 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
DanMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ottawa, ON Canada
Model: 8703e
PIN: 3015cb8b
Carrier: Telus Mobility
Posts: 134
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

another thought might be the network might be down at the time the message was sent or the person's email addy was wrong. Could be a number of reasons for the transaction error.
__________________
PIN:3015cb8b
Born of love...Betrayed by Fate!
Spawn
Telus Mobility
BB 8703e
Offline  
Old 02-18-2006, 07:13 PM   #6 (permalink)
Retired BlackBerryForums.com Moderator
 
d_fisher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Columbus, OH
Model: 9700
OS: SID 6.7
Carrier: AT&T
Posts: 4,455
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Open the message that failed to send. Scroll up to see the message status. What does it say?

Has this user ever been able to reply or forward? If so, try deleteing the Desktop [CMIME] service book. Then immediatly undelete it. The BlackBerry will restart the slow sync portion of the activation process. Just let it bee until it completes.
__________________
Doug

Remember, please try searching first!

Need a screenshot? ... Like JavaLoader?
Try using BBscreen .....Use JL_Cmder!
or BBScreenShooter!

[SIGPIC][/SIGPIC]

Last edited by d_fisher : 02-19-2006 at 12:39 AM.
Offline  
Old 05-31-2006, 11:05 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Location: Atlanta
Model: 7250
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default same problem on my 7250

I experienced the same problem on my device. Tried most of the suggestions on this forum but ended up doing a handheld wipe and an enterprise activation.

I found that everytime I plug in my bb to my PC, my desktop(cmime), desktop(cical) and desktop(sync) settings would change. I am set up on BES but everytime I plug in my bb, the service book settings change to settings on the desktop manager. I have reinstalled the DM several times ensuring I configure it for sync / work thru BES. This did not help.

Besdides never plugging in my bb to my PC, I do not seem to know how to prevent this from happening. Any help would be appreciated.
Offline  
Old 05-31-2006, 12:14 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2006
Model: 7520
Carrier: ATT
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try deleting the service books and resending them or just resend them. Also you can register with the network from the device. If the user is next their computer then have them regenerate their encryption key. If all fails then wipe and reactivate.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.