BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-07-2005, 05:10 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mount Prospect IL
Posts: 112
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES 4.0 Install problem regarding MSDE

Please Login to Remove!

I have two servers that I could install BES to. One of them is the Exchange server, so I was hoping to avoid that. However, the other server, which is their file/print server, already has an MSDE database installed for BackupExec.

The installer sees the service already running, but doesn't seem to install the necessary database/tables. Is there a way to do it manually?

If I can't get around the database issue, is installing BES to the Exchange server a bad idea or will it work? This is a small office, with only five BB users (with no future expansion.)

TIA
Offline  
Old 02-07-2005, 10:16 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mount Prospect IL
Posts: 112
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Answered my own question. There is a database directory on the BES 4 CD where a database loader is located. Edit the config file and it'll create the database for you.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.