BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-23-2005, 01:00 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Unclebelvis's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In My Head
Model: 8830
Carrier: Verizon
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Policies from BES to a 7250. Problem

Please Login to Remove!

We have several hundred BB's on a BES ver 3.6. Everything has been working fine all the way, but we just got our first 7250's. The problem is that the default policies from the BES will not come down to this device. I have never had a problem sending policies to any other device. When I try to resend the policy, the arrows in the upper right hand corner bounce for a second, and then nothing. Resent the policy yesterday, and again today. Anyone have any ideas? Any help would be greatly appreciated.
__________________
Cry havoc, and let slip the dogs of war
________________________________
Offline  
Old 02-25-2005, 03:36 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
loonews's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Memphis, TN
Model: 7280, 7290, 7250, 7100
Posts: 98
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I can only offer a guess based on the info. I assume your 7250 is 4.0 but your syncing with desktop manager. Just as a test, again making guesses based on what I would try, install desktop 4.0 to a workstation, resync the device, in the redirector/security settings manually redo the encryption key, resync again. Pull the device and try again to push the policy.
__________________
------------------------------------------------
Sent from my Blackberry Handheld - The next best thing to No Vacation!
Offline  
Old 02-25-2005, 11:39 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
emale's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Model: 8800
Carrier: Rogers
Posts: 156
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try wiping the handheld. Options> Security> Click trackwheel select Wipe Handheld. Then try again.
Offline  
Old 03-06-2005, 11:17 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Model: 7290
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have policy set to not allow 3rd party wap browsing. On my ATT 7290's when this policy is set, the MMode browser goes away. But on the 7250 from Bell Mobility, the wap browser stays. Any ideas. The policy is getting set correctly.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Delco / GM, DTG-2400, NPN Transistor, Germanium
$8.0
Delco / GM, DTG-2400, NPN Transistor, Germanium pictureRCA SK Series SK3438 OEM Transistor Part NOS Si TV vert deflection Bogen PA/Amp
$4.99
RCA SK Series SK3438 OEM Transistor Part NOS Si TV vert deflection Bogen PA/Amp pictureVintage New Silicon Transistor #TR36-C - Made By International Rectifier
$39.99
Vintage New Silicon Transistor #TR36-C - Made By International Rectifier picturePM150RL1A120 MIT 150A 1200V IGBT . NEW . 1PCS
$320.0
PM150RL1A120   MIT   150A  1200V   IGBT   . NEW   . 1PCS picturePM75CL1B060 MIT 75A 600V IGBT NEW 1PCS
$100.0
PM75CL1B060    MIT    75A  600V   IGBT    NEW   1PCS picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.