BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-23-2006, 04:28 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2006
Location: Woodridge, IL
Model: 8700g
Carrier: T-Mobile
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post BES wireless application deployment issues

Please Login to Remove!

BES 4.1 Express for Lotus Domino

Here's a weird one.

I've walked thru the needed steps to create a software index and Software configuration policy along with an Application policy.

I've assigned this SW config to two users; identical devices and carrier (8700g from T-Mobile).

3 out of 3 apps were successfully installed on one of the devices. Only 2 out of 3 apps installed on to the second users device.

Have tried to search the BES Logs for an alert or a problem, but no luck so far.

1.) Any ideas on where to look next?

2.) Any ideas on why all 3 apps would successfully install on one device and not the other (identical) device?

Thanks.
Offline  
Old 06-24-2006, 08:36 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2006
Location: Woodridge, IL
Model: 8700g
Carrier: T-Mobile
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Answer my own question

Ended up trying two things. I re-indexed the apps.

And I also made a small change to the SW configuration page, saved it, went back and changed it back to what I wanted, saved it again.

This morning the second user has 3 out of the 3 apps on his BB.

Go figure!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.