BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2006, 12:45 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7250
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Enterprise Activation not working

Please Login to Remove!

Hello Everyone,

Looking for some help here on a problem I am having with my BES server. Right now I am currently running BES 4.0.4.5 on windows 2000 Professional SP4. The problem is my handhelds are not syncing over air anymore. I believe this problem came about when I upgraded to exchange 2003 SP2. All other users on the server are getting mail and able to send mail. If I sync with the USB cord everything works fine.

I have checked and I do not have IMF on exchange installed. I have also went into the users account I am trying to sync and whitelisted "Blackberry.net"

I have tried running the handheld clean tool with no luck.

Anyone have any ideas what I can try to do?

Thanks.
Offline  
Old 07-05-2006, 02:48 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 120
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I suggest you contact RIM.
__________________
Taft Watson
Blackberry Storm/iPhone

Offline  
Old 07-05-2006, 02:56 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2005
Model: 7200
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had several things break when I upgraded Exchange(OWA broke, so did BES).

For me I had to restart BES a couple times and do a manual reconcile on each of the phones.
Offline  
Old 07-05-2006, 03:14 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2006
Location: Canada
Model: 7250
Carrier: Telus
Posts: 131
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Funny when your Blackberry sends an email it doesn't talk directly to your server it talks to RIM first, as your BES is talking to RIM constantly.

Anyhow I upgraded my Exchange to SP2 a long time ago, and I am using BES 4.0.4.x, I guess I was lucky that nothing broke.

Andrew
Offline  
Old 07-05-2006, 04:49 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jrbes's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Here
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 161
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Check permissions on the Excahnge server again, sometimes they get removed.

JR
__________________
Policies get in the way of fun.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.