BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-28-2005, 08:18 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ipswich, Suffolk
Model: 8800
Carrier: Vodafone UK
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BlackBerry Manager & Handheld Config Tool

Please Login to Remove!

Hi there,

Firstly, many thanks to everybody who contributed to my previous post regarding database queries on BES V4.0. Your help was much appreciated.

Anyway, onto my next couple of queries. In the documentation that is available on the BlackBerry website, when it shows pictures of the BlackBerry Manager, they reveal the Manager and Handheld Config Tool are together within the same console. However, after installation, I see them as separate consoles. Since the docs were written, has the design changed, or is there something I can do to 'join' them together?

Also, any idea how I can get the Phone Numbers to show up on the Handheld info panel? None of my BB users with V4.0 of the OS installed are showing the Phone Numbers. All other info e.g Serial Number, Memory and Home Network are fine.

One last thing, has anybody else noticed that the refresh option, within the BlackBerry Manager, doesn't always refresh. You have to do it a number of times for the console to actually refresh the page.

As always, many thanks for any help.

Cheers
Paul
Offline  
Old 02-28-2005, 09:56 AM   #2 (permalink)
BBF Veteran User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hotwiring another Cessna
Model: OU812
Carrier: Nintendo
Posts: 3,492
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For the first question; Yes, a lot of the screens vary with 3.6-4.0 and groupwise/notes/exchange versions of BES. I haven't seen much of the documention reflect this. All the option should be there if you look hard enough however.

Are the phone numbers showing up on the devices? Goto phone and make sure it doesn't say "Phone Number: Unknown" on the main phone screen. If it doesn't, they should show up within 24hrs or so of activation. Did you upgrade from 3.6? If so, did you reactivate the users once you switched to 4.0? This might make a difference.

I've noticed that on the refesh option as well. I keep mine set at 30 secs and it seems to work fairly well. Anything under 20secs doesn't seem to catch it every time.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.