BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-20-2006, 10:12 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
EAndresen's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Fort Lauderdale
Model: 8700c
Carrier: ATT
Posts: 98
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Hand Held Info on BES

Please Login to Remove!

I have one user that their handheld info ie. model #, platform ver. and so on is not showing up under the user name on the BES console. Everything is working correctly but I have had issues with their BB losing its activation. Any seen this?

Thanks
E

Last edited by EAndresen : 07-20-2006 at 10:20 AM.
Offline  
Old 07-20-2006, 11:41 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The handheld OS version must be atleast 4.0 in order for you to see the handheld info in the BES Handheld Configuration Tool. If they have an older version, the info will be blank. Also, I have seen where when someone has the nokia 9300, using BB connect, it does not register on my BES either.
Offline  
Old 07-20-2006, 11:43 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
EAndresen's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Fort Lauderdale
Model: 8700c
Carrier: ATT
Posts: 98
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by txag94
The handheld OS version must be atleast 4.0 in order for you to see the handheld info in the BES Handheld Configuration Tool. If they have an older version, the info will be blank. Also, I have seen where when someone has the nokia 9300, using BB connect, it does not register on my BES either.

Its a 8700 with Bharti installed.... It was listed before he had issues with losing his activation and had to re-enter his user account.

Thanks

Eric
Offline  
Old 07-20-2006, 11:46 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by EAndresen
Its a 8700 with Bharti installed.... It was listed before he had issues with losing his activation and had to re-enter his user account.

Thanks

Eric
OK. I will search around and see what I can find. I have not seen this issue before.
Offline  
Old 07-20-2006, 11:48 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
EAndresen's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Fort Lauderdale
Model: 8700c
Carrier: ATT
Posts: 98
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The only reason for my concern is that he was having issues with his connection. But all is well now but I just wanted to see if that has happened before to anyone.

E
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.