BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-25-2006, 12:17 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7100i
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Fixed different Send as problem (Two Exchange servers)

Please Login to Remove!

Just wanted to pass along that we tripped over a fix for a user that was receiving email but unable to send it. It had all of the appearances of the Send As issue caused by the MS Security patch, but none of the fixes worked. Ultimately our Email admin moved the users account from one Exchange server to another and it worked. Not sure if the send as was somehow corrupted (was showing as enable for the user), but wanted to pass this fix along in case anyone in a similar situation needed something to try.
Offline  
Old 07-26-2006, 01:05 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700c
Carrier: cingular
Posts: 204
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

um the only was this worked is that the other exchange server didnt have the microsoft security update applied to it thats why it worked.

or the fix was already implemented to that server.

there no way to hide from the "send as" being revoked if you applied the update on the exchange its gonna happen unless you grant the permission back.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.