BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-27-2006, 05:19 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7520
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Dreaded red X on sent emails

Please Login to Remove!

I have several bb users (7520s all of them). most of them are working fine, but on 3 or 4, they can receive but not send emails.
The error message on the unsent emails is: Sent using desktop (secure), Message: Unlisted message error.

We have a BES (Version 4.0) and are using the latest version of MS Outlook.

I am on hold w/level 3 tech support at sprint/nextel. So far, they have had me regenerate the encyrption key, kill the handheld & user and reactive, tested the PIN.
I have no real training in this....thrown in the deep end, and sometimes I sink like a stone!

Any suggestions?

thanks in advance!
Sarah
Offline  
Old 07-27-2006, 05:23 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7290
Carrier: Rogers In Canada - Cingular in US
Posts: 127
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What is the error mentioned on the Status Field of the failed message

Open the message and read the status field.
Is it " Unlisted Error Message"
If it is hang up with Nextel support and refer to MS Article 912918
Offline  
Old 07-27-2006, 05:30 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7520
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Limited knowledge here: wouldn't that affect everyone on the server?
Offline  
Old 07-27-2006, 05:34 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7290
Carrier: Rogers In Canada - Cingular in US
Posts: 127
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is the user you are trying to activate a member of any Windows Protected groups ,like domain admins,enterprise admins etc
Offline  
Old 07-27-2006, 05:40 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7520
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't believe so.
Offline  
Old 07-27-2006, 05:45 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7290
Carrier: Rogers In Canada - Cingular in US
Posts: 127
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are the affected users in the same OU as any known good user.
Double check their Domain Group membership
Offline  
Old 07-27-2006, 06:02 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7520
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I really have no idea. I'm really only responsible for the BES (and then my knowledge is really only on the BB Manager). I've emailed the MS problem page to my computer guy - hopefully he'll get it fixed in the next day or two.

I really appreciate your help. I'm glad that I have THIS as a resource for those times when tech support doesn't help.

And, you were right about hanging up......they refered me right back to well, basically, you! ;P
Offline  
Old 07-27-2006, 06:26 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7290
Carrier: Rogers In Canada - Cingular in US
Posts: 127
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you Exchange Admin read this:

Livelink - Redirection
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.