BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-28-2006, 04:30 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Model: 8700g
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy MDS Service will not connect to server

Please Login to Remove!

Hello

I have a new install of BES 4.1 and I am trying to connect the first BB wirelessly . However my activation will not work. On my BES under MDS I get the message that there are errors retreiving data from the server and my blckberry device also says it can not connect.

Canc any body please help ?
Offline  
Old 07-28-2006, 04:51 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
ujbandara's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upul Bandara from Colombo Sri Lanka -----------------------------
Model: 7290
Carrier: Dialog
Posts: 153
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

did u perform the "Enterprise activation" ?
__________________
Did you ever compare Affrican Elephants and Sri Lankan Elephants?
Where are classic Elephants?

Upul
Offline  
Old 07-30-2006, 11:48 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
besadmin23's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Model: Bold
Carrier: AT&T
Posts: 234
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The subject line is throwing me off. MDS service will not connect to the server??? You then talk about the BB and wireless activation.

Here is my question. Did you by any chance change the default location of the MDS logs in the server configuration window? I did a few days back then none of my BB's could get internet or intranet traffice and there were errors in the MDS logs. When we changed it back all started working. Let us know if that is the prob.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.