BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-04-2006, 01:57 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
elgauchogrub's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Seattle, WA
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 58
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry BES SP5a Install error

Please Login to Remove!

To my complete lack of surprise, we're having problems with the installation of SP5a

The installer starts running, but then returns a non specific error of "Unable to get necessary database information"

Neither the BES or SQL server logs have generated any errors, same with application logs on both servers. Have tried elevating the SQL user account to SA, modifying the BESMgmt.cfg file, with the same results.

Anyone have any ideas? The total lack of any pointers in any of the system logs just has me at a loss on what the issue could be.

PS - Just to make this even more annoying, I'm up to 90 minutes on hold waiting for someone at T-Support to pickup the phone. So glad we're paying them for support...
Offline  
Old 08-04-2006, 03:31 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
elgauchogrub's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Seattle, WA
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 58
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

****Update****

We were able to resolve the problem by switching to windows trusted authentication for the database. At that point, things went smoothly, but despite the late hour decided to see just how long it would take to get a tech on the line.. and after 2 hours and 52 minutes of hold time we finally got a someone on the line.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.