BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-04-2005, 08:36 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help with BES after Exchange crash

Please Login to Remove!

My Exchange server crashed on me over last weekend, and I ended up having to reinstall exchange. Now my BES 3.6 is not working, the BES service will not start and will report an unknown error 0 when you try to start the service. I will admit I am not the most knowledgeable about this BES server, but can anyone point me into a direction I need to take? Do I need to delete and re-add my server under the BES console or is the problem deeper than that? I can access the Exchange system manager on the BES server and made sure that the permissions were still there for the delegation and for the store. But beyond that I am lost. Anyone’s help would be greatly appreciated!
Offline  
Old 03-14-2005, 04:07 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2005
Location: Athens, GA
Model: 7750
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would try backing up your BES server information and then re-adding the server to it first. I had a similar problem and ultimately had to re-install the BES. Have you thought about upgrading to 4.0? If you have to re-install the BES you might as well go ahead and do that too.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.