BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-10-2006, 11:16 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Tigerfan86's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700c
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 4.1 Connection and Collaboration Services

Please Login to Remove!

I just enabled connection and collaboration service for all of my users (over 7,000) They all showed enabled as true but for some reson between 10-20 change back to false after awhile. I reenable them but it keeps occurring. They do not seem to be the same users either.Anyone have any idea why?
Offline  
Old 08-11-2006, 08:10 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Tigerfan86's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700c
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just noticed it seems to be the same 25-30 account that go back to disabled on their own.
Offline  
Old 08-11-2006, 10:26 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
|||||||'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7100
Carrier: Rogers
Posts: 615
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maybe you could post some environment information such as:
Mail platform:
BES version:
Database server
Database location
Also get the component checker and check your MDAC version.
Offline  
Old 08-12-2006, 01:11 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Tigerfan86's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8700c
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Exchange 2000/2003
BES 4.1 SP1- 4.1.1.5
SQL 2000- 8.00.2039
Remote
Mdac 2.8 sp2
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.