BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-14-2006, 12:06 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8320
Carrier: AT&T
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation User not able to send emails

Please Login to Remove!

Hey Guys,

I have a user, the CEO, who is on our BES4 server, who is unable to send emails to recipients.

He says they are showing up as being sent, but the users are not receiving those emails. Using Outlook 2003 w. Exchange 2003.

I called Cingular, and they said to try removing him from the BES, and readding him. This is now showing a Ststus of Initializing, for the past 1 hour, and he still isnt able to send any emails from the device.

Does anyone have any suggestions as to what may fix this issue?

Please advise, and thanks in advance for your help.

Chris H.

Last edited by Choche : 08-14-2006 at 12:24 PM.
Offline  
Old 08-14-2006, 12:29 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8320
Carrier: AT&T
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation

Im looking at the BES logs, and this comes up for his account:

[30000] (08/14 07:45:33):{0x538} Queuing alarm: BlackBerry Messaging Agent SERVERNAME Agent 1 (Application Event Log on SERVERNAME): 08/14/2006 07:45:28 (AFFF4F29) -> {username@domainname.com} MAPIMailbox::Send(ppMAPIMessage) - SubmitMessage (0x80070005) failed

Has anyone seen this before?

Please help.

Last edited by Choche : 08-14-2006 at 12:33 PM.
Offline  
Old 08-14-2006, 12:47 PM   #3 (permalink)
iPhone Convert
 
juwaack68's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Tulip City - MI
Model: iP5
OS: 6.0.2
PIN: to beans
Carrier: I'm not
Posts: 13,875
Post Thanks: 3
Thanked 72 Times in 55 Posts
Default

If you've removed and re-added him, he'll need to complete the Enterprise Activation again to get anything to work.....
__________________
No longer a BES Admin, but it was fun while it lasted!
Offline  
Old 08-14-2006, 04:38 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Korbyn's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Calgary, AB
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
Carrier: Telus
Posts: 85
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you applied any Exchange 2003 Post SP2 hotfixes? if so, you may need to modify you're service accounts permissions in the AD for Send As rights. The recents Exchange security patches moved SendAs rights from the Exchange security model into the AD.

See MS KB article kb912918 or RIM's article KB-04707
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.