BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-21-2006, 05:12 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Location: Philadelphia, PA, USA
Model: 8820
PIN: 24313302
Carrier: Cingular/AT&T
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Service Error (302) with Sametime

Please Login to Remove!

I have installed BES 4.1 (well upgraded from 2.2.6) and I have sametime running at my company (has been for years). I added the IP of the BES to the stconfig.nsf file on the sametime server but my clients are continuting to get the

Service Error (302). Please contact your system administrator if the problem persists.

Error message. Now, I know I'm the system administrator but I'm hoping that someone here can help me, because I have no idea what I'm missing in this who scheme of things. Any help would be greatly appreciated.
Offline  
Old 08-22-2006, 06:40 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8100v
Carrier: Vodafone
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We had a similar problem when upgrading from 4.0 to 4.1 - we ammended the stconfig.nsf but still got the error, only after restarting the Sametime service on the BES it starting working, i take it this has been restarted?
Offline  
Old 08-22-2006, 04:36 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Location: Philadelphia, PA, USA
Model: 8820
PIN: 24313302
Carrier: Cingular/AT&T
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It was restarted the other day but what I ended up doing was restarting teh BES services as well. Seems to be working fine now. The strange thing was, it would work for some people but not for others. Go figure.
Offline  
Old 08-23-2006, 01:41 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Location: Philadelphia, PA, USA
Model: 8820
PIN: 24313302
Carrier: Cingular/AT&T
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Very strange, I rebooted our BES today and now I'm seeing the same error again. I'm not sure if I'm missing something or what.
Offline  
Old 08-23-2006, 03:19 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Location: Scotland
Model: 8700g
Carrier: T-Mobile UK
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Add the IP address of the BES server to the CommunityConnectivity document on the sametime server under the community Trusted IPS section.

Then restart the BlackBerry Instant Messaging Sametime Proxy service.

Offline  
Old 08-23-2006, 07:58 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Location: Philadelphia, PA, USA
Model: 8820
PIN: 24313302
Carrier: Cingular/AT&T
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Lamo
Then restart the BlackBerry Instant Messaging Sametime Proxy service.
I'm a bit confused. Should I find this service on the Blackberry server or the Sametime server? I have not installed anything on the Sametime server.
Offline  
Old 08-24-2006, 02:11 AM   #7 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
boma0021's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: LE
Model: Pearl
Carrier: T-Mobile
Posts: 202
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

go to the admin web site of your sametime server, there you will find this section no installation on sametime necessary
Offline  
Old 08-24-2006, 06:34 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Location: Philadelphia, PA, USA
Model: 8820
PIN: 24313302
Carrier: Cingular/AT&T
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by boma0021
go to the admin web site of your sametime server, there you will find this section no installation on sametime necessary
So I'm on the admin site for it but I still don't see it.

The strange thing is, I have added the IP (to the stconfig.nsf file) and rebooted the actual sametime server and the BES an I'm still getting the error. Any other ideas?
Offline  
Old 08-30-2006, 02:36 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Joseph4200's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: GA
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 37
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

bump

I'm having the same issue
__________________
Gamertag = Dozer
IGN Boards = Joseph4200
Offline  
Old 08-30-2006, 02:46 PM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Location: Philadelphia, PA, USA
Model: 8820
PIN: 24313302
Carrier: Cingular/AT&T
Posts: 41
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Joseph4200
bump

I'm having the same issue
I was able to resolve this issue. It happened to be that the Collaboration Service had crashed on my BES. But it still said running in my services. A simple stop and start of it fixed my issue.
Offline  
Old 11-16-2006, 10:43 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 7520
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I finally got the IM working on BES

Quote:
Originally Posted by middlj
I was able to resolve this issue. It happened to be that the Collaboration Service had crashed on my BES. But it still said running in my services. A simple stop and start of it fixed my issue.
Yes, this is what I had to do. Thanks much guys.
Offline  
Old 12-04-2006, 07:36 AM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular = poop
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by middlj
So I'm on the admin site for it but I still don't see it.

The strange thing is, I have added the IP (to the stconfig.nsf file) and rebooted the actual sametime server and the BES an I'm still getting the error. Any other ideas?

I'm at the same point as above. Any other ideas?
Offline  
Old 12-05-2006, 09:37 PM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular = poop
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Lamo
Add the IP address of the BES server to the CommunityConnectivity document on the sametime server under the community Trusted IPS section.

Then restart the BlackBerry Instant Messaging Sametime Proxy service.
Well that fixed it for me. I don't know anything about the Sametime Proxy Service. I restarted the sametime server after adding the BES to the Community Trusted IP section and everything works great. Hope this helps someone.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.