BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-08-2005, 04:52 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8300
Carrier: Vodafone
Posts: 56
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES 4.0 does not recognise User Administration service.

Please Login to Remove!

I have installed the User Admin Service on my BES 4.0 server. When I look at the properties of the server it reports the User Admin as not installed? I have rebooted and stopped and started the service but the BES still does not see it.

I installed the service as per the admin guide.

The service starts and seems to run ok with no errors in the event log.

What am I doing wrong?

I hve posted on rimroad, just covering my chances.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

OEM BULB with Housing for DELL 4220 Projector with 180 Day Warranty
$179.0
OEM BULB with Housing for DELL 4220 Projector with 180 Day Warranty pictureOEM BULB with Housing for DELL 330-6183 Projector with 180 Day Warranty
$124.0
OEM BULB with Housing for DELL 330-6183 Projector with 180 Day Warranty pictureOEM BULB with Housing for DELL 1410X Projector with 180 Day Warranty
$124.0
OEM BULB with Housing for DELL 1410X Projector with 180 Day Warranty picture(J06) NEW Genuine OEM Dell 5313118052F0 Generic M-M 6ft Audio Cable Assembly
$25.0
(J06) NEW Genuine OEM Dell 5313118052F0 Generic M-M 6ft Audio Cable Assembly pictureNew Lamp Bulb 08W621 8W621 for Dell 3200MP Projector OEM by Osram
$49.95
New Lamp Bulb 08W621 8W621 for Dell 3200MP Projector OEM by Osram picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.