BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-04-2006, 06:57 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: Auckland
Model: 8520
Carrier: Vodafone
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MDS Connection Service

Please Login to Remove!

Do you need to install the MDS Services on a BES 4.1 server to use the MDS Connection Service?
Offline  
Old 09-04-2006, 07:17 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8700c
Carrier: cingular
Posts: 204
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Crowdie
Do you need to install the MDS Services on a BES 4.1 server to use the MDS Connection Service?

no
Offline  
Old 09-04-2006, 07:50 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: Auckland
Model: 8520
Carrier: Vodafone
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you been able to get the MDS Connection Service running on a BES 4.1 system? If so, what did you have to enable, apart from the HTTP settings, etc?
Offline  
Old 09-04-2006, 10:18 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
T-Roy's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8800
Carrier: Darth Vader
Posts: 704
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It normally just works out of the box. Are you having a specific issue?
Offline  
Old 09-04-2006, 10:35 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2005
Location: Auckland
Model: 8520
Carrier: Vodafone
Posts: 24
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That is what I thought.

I have enabled the Mobile Data Service and configured a manual proxy. I have configured the authentication so that each user should be challenged for credentials. When a user tries to access the intranet the Browser times out. There is no MDAT log created.

Any help would be greatly appreciated.
Offline  
Old 09-04-2006, 10:45 PM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
T-Roy's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8800
Carrier: Darth Vader
Posts: 704
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

is the bmds.exe running? during service startup a log should be created normally.

I guess you could try to disable the proxy and access an intranet site to see if it works at all...but it seems unlikely.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.